De Audio

[Zit erop]

Podcast
Wat is een podcast precies? Hoe klinkt het? Wat kun je ermee? Hoe maak ik een goede podcast? Wil je meer weten over podcasting of zoek je iemand die vanaf concept tot eindresultaat een podcastproductie neerzet? Dan ben je bij De Mensen de Dingen op de juiste plek.

Producer (Podcast, radio)
Als allround ervaren radio- en audioproducent zorgt Martje Schoemaker voor verrassende en creatieve producties (podcasts) van gasten en interviews. Originele invalshoeken, het omzetten van informatie in leuke en interessante content. Podcasting op zowel redactioneel onafhankelijk als branded content vlak. Het maken van forMartjes, vormgeving, begeleiden en redigeren, het inzetten van haar grote mediakennis-netwerk, onderhouden van social media, het bedenken en monteren van (muzikale)items en optimaal gebruik maken van zeer brede algemene en raar specifieke kennis over de mensen en de dingen.

Radioregisseur
Martje Schoemaker is de regisseur die inhoudelijk en technisch meewerkt. Het eerste en laatste aanspreekpunt tijdens live uitzendingen voor de (eind)redactie. Vanuit de studio of op locatie. Uitzending-breed het overzicht houdt en de presentatoren en gasten waar mogelijk aanstuurt.

Producties

Dutch Podcast Awards

Pinguin Radio Podcast
De lekkerste nieuwste muziek die op de playlist van Pinguin Radio te vinden is, krijg je iedere week snacksize geserveerd door Martje Schoemaker

The Artificial Intelligence Podcast
Alles over kunstmatige intelligentie, in het echte leven. Een Engelstalige podcastproductie in begrijpelijke taal.
En tevens het Ai-code-schrijvende handmodel!

BNR M-Files
Muziek op BNR Nieuwsradio komt van de hand van Martje Schoemaker. Muzikale actualiteit ter lering en vermaak: de BNR M-Files!


Meer BNR Muziekzaken

Presentatie/interview
Persoonlijk, inhoudelijk, vermakelijk, warm, gezellig, rustig, enthousiast.

Martje Schoemaker met De Mensen De Dingen op Radio1

Meer luisteren en lezen van Martje Schoemaker in Martjeland

Onder andere voor:

[Uw logo hier] 

Logos

[follow_me]